Prikbord

Wat is er nou leuker dan dat je zelf, onder de vlag van de vereniging, (nieuwe) activiteiten kunt opzetten? Dat kan bij de Contactvereniging Zestig Plus, en daar zijn we trots op!

Heb je een goed idee en denk je dat anderen dat mogelijk ook een goed idee vinden, dan kun je een oproep plaatsen op het ‘Prikbord’ in het Maandbericht. Met een achterban van ruim 400 leden, is de kans groot dat je medestanders vindt.
Het prikbord is een vaste rubriek in het Maandbericht. En via het prikbord hebben al heel wat activiteiten een vaste plek kunnen krijgen in het aanbod aan activiteiten van de vereniging.

Enkele voorbeelden van prikbordoproepen:

E-bike fietstochten
e-bike

Hebt u belangstelling om met een groepje te fietsen op uw E-bike? Bij toerbeurt kunnen we een route bedenken. Het gaat om de gezelligheid en de onderlinge contacten, niet om het aantal kilometers. Als er twee tot vier personen op hetzelfde dagdeel tijd hebben kan er al een groepje gevormd worden.

Een stuk fietsen, koffie of thee op een terras en terug naar de startplaats. U kunt zich aanmelden bij …

Huiskamerbridge
kaarten 4 azen

Wie heeft zin om in een groepje van vier personen huiskamerbridge te spelen?

Er wordt ’s middags van 14:00 tot 17:00 uur gespeeld. U kunt zelf aangeven welke dagen u beschikbaar bent. Als er vier personen op dezelfde middag beschikbaar zijn, wordt er een groepje gevormd. U bent bij toerbeurt gastvrouw/-heer. De nadruk ligt op de gezelligheid, niet of u goed of minder goed kunt bridgen. Aanmeldingen bij ….