Wandelen

Het wandelen is een echte topper onder de activiteiten. Het voorziet duidelijk in een behoefte. Niemand gaat graag alleen uit wandelen. Maar waar vind je zomaar een wandelmaatje? Bij onze vereniging is vaak één telefoontje al genoeg om je aan te kunnen sluiten bij een van onze wandelgroepen. Bij welke groep? Dat hangt af van je wandelconditie. En daar zal naar gevraagd worden bij het eerste telefoontje.

Maandagochtend

De maandagochtend is bij uitstek een echte wandelochtend.

  • Om 9.30 uur komt de eerste groep bij elkaar op de parkeerplaats achter restaurant Klein Hartenstein. Van daaruit wordt er gecarpoold naar de start van de wandeling.
  • Om 10.00 uur start een tweede groep die in een rustiger tempo ca. een uur heerlijk gaat wandelen.
  • De derde groep start om 10.45. De deelnemers van deze groep wandelen zo’n drie kwartier in een langzaam tempo.

En alle drie de groepen hebben de gewoonte de wandeling af te sluiten met een kopje koffie in een restaurant.

Vrijdagochtend

Op de vrijdagochtend wordt er ook gewandeld. Deze groep is opgestart omdat de maandagochtend groepen al voldoende deelnemers hadden. Het niveau van deze groep is te vergelijken met de maandaggroep van 10.00 uur.

Wandeluitje

Eenmaal per maand is er dan ook nog het zogenaamde ‘Wandeluitje’. Dat is voor de leden die een stevige wandeling van zo’n 10 km aankunnen. Tijdens de wandeling wordt er gezamenlijk geluncht en de wandeling wordt afgesloten met een kopje koffie.